Rent a boat

Ako posjedujete valjanu plovidbenu dozvolu (minimalno B kategorije), unajmite naš brod te odvedite obitelj ili prijatelje do najljepših uvala u okolici Šibenika.

Izleti brodom

Ako ne posjedujete valjanu plovidbenu dozvolu na raspolaganju Vam je skiper koji vašu obitelj ili prijatelje može odvesti do željenih destinacija.

Transferi brodom

Ako ikad zatrebate prijevoz do lokalnih otoka ili ostalih lokacija na šibenskom području do kojih je moguće doći morem slobodno nam se obratite.

Rent a boat Šibenik

Izleti brodom | Transferi brodom

Jeanneau Cap Camarat 5.1 uparen sa Yamahom F70A idealan je brod za dnevne izlete. Sa snažnim pramcem V-oblika, njegov poludeplasmanski trup nudi brzinu koja je prilagođena za najpopularnije rekreacijske aktivnosti za ovaj stil brodice: skijanje/daskanje na vodi, ribolov, krstarenje i glisiranje.

Više o tome

Provjerite našu ponudu apartmana

i odaberite onaj pravi...

Apartman Val


Apartman Val nalazi se u mirnom predjelu grada Šibenika nedaleko od plaže Banj i samo petnaest minuta hoda do starog grada.
 


Prikaži više

Apartman Maris


Prostran i moderno uređen apartman Maris nalazi se u Šibeniku na samo 1.2 km udaljenosti od katedrale sv. Jakova i strogog centra grada
 


Prikaži više

Studio apartman Maris


Studio apartman Maris nalazi se u mirnom predjelu grada Šibenika u neposrednoj blizini plaže Banj i samo petnaest minuta hoda do starog grada.


Prikaži više